• VADE FARKSIZ 12 AYA VARAN TAKSİT İMKANI
NESCOAT

NESCOAT

İnşaat sektörü tecrübesiyle var olan NESİM YAPI KİMYASALLARI SAN. TİC.LTD.ŞTİ. fiziksel olanakları, çağdaş üretim kadrosu, teknolojik üretim programları ve çevreye duyarlı politikasıyla, sektöründe fark yaratmayı hedeflemektedir.


%100 yerli sermaye ile NESCOAT, üretim serüveninde, gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki bir çok projede yer alarak, kalitesini tescilletmiştir. Kaliteli, sağlam yapılar ve doğa dostu sağlıklı yaşam felsefelerinden yola çıkarak, AR-GE faaliyetlerini ve üretiminde kullandığı kaliteyi her geçen gün daha iyiye taşımayı kendine ilke edinmiştir. NESCOAT; Yapı Kimyasalları, EPS ve Boya üretiminin yanı sıra ürün yelpazesine Taşyünü ve bitümlü izolasyon malzemelerini de ekleyerek ürün yelpazesini genişletmiştir.
 

Misyonumuz

Hizmet ettiği sektörü bir aile olarak kabul eden NESCOAT, bu ailenin bireylerine doğru ve kaliteli malzeme kullanımındaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etmektedir.




Binalarda mantolama çalışması enerji tüketimini yüzde 30 düşürüyor. Enerji Verimliliği Eylem Planı’na göre, Türkiye’nin yıllık doğalgaz faturası mantolamayla 13,7 milyar dolardan 10 milyar dolara inecek.

Tel: 444 55 40


member image
EKOL YAPI MANTOLAMADış cephe mantolama uzmanlık gerektiren bir uygulamadır.

Uygulamada kullanılacak malzemelerin TSE-TSEK varsa CE belgeleri, paket sistem kullanılacak ise ETAG 004, ETICS gibi test raporlarının bulunması gerekmektedir. Yeterlilik belgesi olmayan mantolama malzemelerinin kullanılması ileride problemlerin yaşanmasına sebebiyet verebilir.

SİZE BİR TEKLİFİMİZ VAR